nytt kapitel

godmorgon bloggen! vaknade upp idag med ett leende på läpparna och kände nu jävlar är det en ny dag & jag börjar om helt. tänker inte tänka på alla problem eller lägga ner energi på saker i det förflutna. tror jag känner såhär idag just för jag prata med honom igår. han kom hit med världens attityd & när jag titta på honom kunde jag inte ens förstå vf jag låtit honom göra som han gjort & jag stannat & förlåtit. ganska skön känsla, dock så var det "skylla allt på mig stilen" vilket gjorde mig arg & lessen så bad honom gå innan jag blev för lessen.
kanske känns konstigt att jag berättar allt detta för er, men känner inte att det är ngt speciellt utan det var ett avslut. ska verkligen leva mitt liv nu & förbli singel, jag lyckas vara singel små stunder bara (?) hehe.
& kolla vad söt lapp jag hitta från mami;

aw, älskar dig!

uppdate; vet att en del kan misstolka grejer för man tar allt lite för bokstavligt, så df vill jag skriva nu att självklart älskar jag honom & just df har jag kämpat. men det känns så skönt att äntligen få lägga min energi på mig, & inte på honom eftersom han bara togtog&tog & gav inget tbx.

Kommentarer
Postat av: angelica

you just need me this summer ;)

we are going to have so much fun my little illeeeer. vet nt va de heter på engelska :o

puss på diiig!!!!

2011-05-23 @ 20:09:58
URL: http://angelicahaglund.blogg.se/
Postat av: amanda

svar; klart ja behöver dig gunnab, vi ska ha verymuchooo fun :D PUUUSS!

2011-05-24 @ 07:01:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
bloglovin