idioter!?

är så jävla irriterad just nu! jag hatar verkligen när folk kommenterar vikt tjock eller smal spelar ingen roll. jag fick höra dagligen när jag var riktigt smal "oooh va du e smal har du anorexi?" typ.. folk tror det är en komplimang men det kan jag lova er att det inte är. & det känns lika mkt som när ngn kallar en tjock!
som många av er vet så har jag haft ätstörningar i ett antal år nu & har bra kontroll över det just nu, vilket går i perioder. ha rjätte mkt ångest just nu för jag gått upp i vikt & till sommaren är det extra viktigt för mig att vara smal. & då kmr detta upp på mig facebook;

det var ne bild på bhälla, mig & elin när vi solade i gräset. om det nu är så att det är hon så är det bara hemskt för jag & hon gick nämligen i samma skola förut & hon vet mkt väl om hur smal jag var. & om det är ngn slags facerape eller skämt är man fan bara störd i huvet. förstår ni hur många i dagslägetsom kämpar med sin vikt? bara för man inte är överviktig så betyder inte de att man klarar av att höra såna här saker! det är ett jävligt känsligt ämne & för två år sen hade jag svällt mig själv ännu mer om ngn sagt såhär till mig. fattar ni allvaret då? det finns så jävla mkt ni inte vet om folk som man måste passa sig med. en sånhär sak handlar inte bara om att det sårar en utan det är konsekvenser som bland annat svällt! jag hoppas att ni som skämtar om en sån här sak känner personen ut & in & vet att den klarar en sån här sak annars skriv ALDRIG ngt om vikt. tillräckligt många tjejer har ätstörningar & kämpar med det varje dag, som tex jag! jag är inte frisk, det kan jag säga direkt. det är en sjukdom man kämpar med i hela sitt liv. detta kunde mkt väl gjort så jag grävt ner mig än idag. 

så passa er vafan ni säger till folk för ni vet fan inte vad dom kämpar med i hemlighet. dessutom så är dom som har anorexi/bulemi experter på att dölja de så tro inte att ni "märkt" om ngt är fel.  
hoppas ni fattar lite mer nu & för er som aldrig skrivit ngt liknande så uräsktar jag mitt otrevliga inlägg. men blir så irriterad & lessen på sånt här!

uppdate: självklart blev jag inte irriterad & lessen över bara just denna kommentaren utan att detta händer jätte ofta. det trodde jag skulle vara ganska självklart med tanke på hur jag skrivit (?)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Är bara tvungen att påpeka en sak, du gnäller så mycket om att man inte ska skriva något om vikt till andra osv. Det är ju du som skrev något om att vara tjock? Tjejen skrev ju bara om beach 2015, hur vet du att hon menade vikten på er och inte solbrännan om ni nu låg och solade? Skärp dig förfan, har du ingenting att skriva om så låt bli istället för att försöka hitta på något eget att skylla på. Ser bara patetiskt ut.

2011-05-13 @ 16:03:56
Postat av: amanda

Svar; 1. Jag står för min åsikt o behöver inte vara anonym. 2. Har du hört talas om uttrycket beach2011 tex? De handlar om att man ska ha en vältränad kropp. 3. De str klart i texten att sånt gör mig irriterad pga att det händer FÖR OFTA. Ngt mer du vill tillägga eller GNÄLLA över? Om ja e så patetisk btw så tvingar ja dig nt att läsa min blogg. Puss&kram

2011-05-13 @ 19:37:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
bloglovin