Amandasvarar

godmorgon bloggen! har precis gått upp efter att ha legat & somnatvaknatsomnatvaknat sen sex imorse, jävligt irriterande måste jag säga.
men nu ska jag strax dra ut i trädgården & plocka körsbär som jag kan ta med till stranden. ska faktist till stranden i bjärred, aldrig varit där så de blir säkert trevligt!

men nu så tänkte jag svara på en kommentar;

frida

Du har så sjukt fin och smal kropp! kan du inte ge mer tips på vad du äter och tränar? Kanske i videoinlägg?:)

för de första, tack så jätte mkt!

& när det gäller träning så vet jag inte så jätte mkt enligt mig själv iaf, jag har ju tränat i hela mitt liv så det bara sitter i bakhuvet & för mig så känns det som att alla kan de jag kan då (för det känns så basic).
& maten är en svår balans df slutade jag, jag vill inte ha en blogg med recept (jag hatar sj & se recept på ngt när jag går in på en modeblogg tex) men kan börja lägga in lite bilder på vad jag äter dock jag äter inte märkvärdigt alls nu. (just nu äter jag alldeles för lite oxå :/) tröttnade otroligt mkt på att bara äta nyttigt & de tog väldigt mkt tid. men jag kan jätte gärna börja med lite småtips igen, både med träning & mat!
& när det gäller videoinlägg så vill jag veeerkligen inte de egentligen. jag hatar min dialekt så otroligt mkt att jag vill spy hehe.

hoppas de va tillräckligt bra svar hehe. nu ska jag ut & plocka körsbär :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
bloglovin