amandasvarar

okejokejokej. jävla snack detta blev då. mot MIG. i dont get it.

iaf vill jag säga några saker.

jag har bett om ursäkt till binnie om att jag hängde ut henne för det va fel, jag har sagt till henne att jag uppskattar att hon var ärlig mot mig och oxå förklarat vf jag nt trodde på henne. eller litade på henne helt rättarsagt. hon är nt en ängel i detta sammanhanget som vissa verkar vilja få det till & de vet hon oxå om. dessutom vet jag att hon sagt det är roligt att hon haft sex med honom för att kunna såra mig. sen om det va snack för att verka cool eller sanning det vet jag inte.

att dra in danne i detta är bara onödigt. jag gjorde slut med honom för att han behndlade inte mig bra alls. vill ni veta vf eller höra om det verkligen är så så ber jag er att gå in på hans blogg & kommentera där ist. jag lovar att jag ska länka om det är efterfrågat :)

jag antar att vissa tkr det är konstigt & elakt mot danijel att jag började träffa pierre igen så snabbt. snabbt & snabbt. det är trots allt mitt ex som det tog slut med väldigt hastigt. jag & han är väldigt lika & vi öppnar oss inte så lätt, dessutom prioterade han sina vänner då. nu blev det helt annorlunda. vi va öppna, ärliga & hans vänner va inte hans liv. (när vi va tsm fick jag ÄRAN att ha honom på natten & dom honom på dagen) komiskt, ni kan lista ut sj vad de förhållandet handlade om.
självklart var inte min mening alls när jag bad om ursäkt att vi skulle börja träffas igen! kanske borde tillägga att jag trodde vi var öppna, men det fick jag ju reda på igår nt riktigt va sant!

& slutligen. dom som tkr detta är fullt förståligt av pierre vet jag nt vad dom tänker med. att ljuga en gång e en sak, att kn*lla ngn e en sak. MEN att dra in alla människor i min närhet & dessutom veta att när jag får reda på sanningen kmr jag bli väldigt sårad & ändå kunna träffa mig varje dag för att han ville ha lite tid med mig igen, är bara inte normalt.
han satt alltså fleraflera timmar & lyssnade på när jag berättade en massa saker för honom, mkt om vad folk gjort & hur sviken jag blivit förut UTAN att berätta.
på ngt sätt får han detta & handla om honom dessutom, jag vet han tänker mkt på sig själv men jag tog upp detta med honom igår (innan jag fick veta allt) att han måste börja förstå att allt inte handlar om honom & vad som blir "jobbigt" & fel för honom.
han e fruktansvärt egoistisk & de nt pga detta va ett MISSTAG utan att han nu kan sitta & säga till mig att han mådde ju så dåligt under denna tiden han träffa mig men nu mår han bättre för han erkänt & att han e STOLT över att han har gjort RÄTT. mena på att jag borde ha sympati. han får saken att handla om honom inte om andra.
men trust me honey, jag hade hellre inte vetat. nu fick du mig att känna mig smutsig ist.

ngt mer ni undrar över lr vill klaga över? let me know om ni vill ha danijel blogg.
nu ska jag sova godnatt!

Kommentarer
Postat av: Anonym

jag vill veta

2011-02-03 @ 12:18:28
Postat av: Anonym

länka danijels blogg!

2011-02-03 @ 21:02:32
Postat av: amanda

Sv: dragic.blogg.se

han har bytat sitt lösen till bloggen nu så ja vet nt va de e. Men prova er fram om de nu e viktigt.

2011-02-03 @ 22:57:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
bloglovin