nya bloggen!

http://amalica.blogg.se/

min & angelicas nya blogg. titta in så får ni se hur jävla bra den kmr bli! :D
vi ses där ist sweethearts!

i hofterup.

hej sweethearts.
just nu sitter jag hos angelica. som jag mobilblogga om så gjorde vi en egen pizza. fan va god den blev! efter det bakade vi kladdkaka & sen spelade buzz. liiite tråkigt för att angelica satt det på svårt & vi kunde nt ett skit (?)
iaf så ska vi strax se skräckfilm, the fog. jag har ingen aning om vad den handlar om men hon tvingar mig att se den med henne =(
idag blir den nya bloggen klar btw. nice huh? jag länkar så fort den e klar!

bild som hon tog för ungefär en vecka sen. snygging asså!

Piiiizza dax!

2011-02-04_17_49 (MMS)

Piiiizza dax!


<3

Bruno Mars – Count On Me

If you ever find yourself stuck in the middle of the sea
I'll sail the world to find you
If you ever find yourself lost in the dark and you can't see
I'll be the light to guide you

du vet jag alltid kmr finnas här. även om jag inte längre är nära.

-.-

ge er ge er GE ER! .
jag kan nt danijel lösenord till bloggen för att han bytade när han såg jag skrivit ni skulle säga till om ni ville ha den. mitt fel? nej. de säkert nt så svårt att komma på, men jag har inget behov av att läsa hans blogg df tänker jag nt hålla på & försöka komma på de heller. vi pratar nt nämligen.
sluta hitta fel med allt. vill ni kontakta honom på ngt jävla sätt gör de, men nt MIG.

klardampat! :D

dagens planer

  • duscha
  • sola
  • packa till pappa
  • packa till angelica
  • stan & handla lite grejer
  • åka till lilla hofterup

ska ha myskväll med min gullunge, ska bli jääätte skönt. älskar att fly till henne när de massa drama här hihi :$
vad ska ni göra en sån här trevlig fredag?


PUUUSS.


noooo . :(

just nu sitter jag & trycker i mig 100 g kexchoklad. jag åt en gång igår, vilket blev ungefär 250 kalorier. så nu får jag ingen ångest, hihi :D
läste precis oxå att det är 150-200 kalorier i en latte. dricker man det & ngt gott till (kaka tex) så blir det som en hel måltid. jag som aaalltid dricker latte?

in tha kitchen ;)


¨

amanda lagar mat hihi!

dagens makeup dårå!

blev en blå, turkos, & två olika gröna idag.


tack för ni läser! :D

roligt att mina läsare gått upp en del sista två dagarna ;) ska de krävas ngt sånt här för ni ska vilja läsa? haha.
iaf så ska jag sminka mig nu , visar sen vad det blir för ngt av de hela.
tills dess bjuder jag på en brunisbild från egypten. haha flabbar när jag ser den bara. ska nämligen iväg & sola sen oxå, jag viiilll bli brun!

måste nog va den fulaste bilden för så många saker jag ngnsin sett. svantes vackra fötter, jag ser allmänt efterbliven & fjollig ut. man ser mina vita trosor, plus mina extremt rena strumpor!
men brun va ja fan!

amandasvarar

okejokejokej. jävla snack detta blev då. mot MIG. i dont get it.

iaf vill jag säga några saker.

jag har bett om ursäkt till binnie om att jag hängde ut henne för det va fel, jag har sagt till henne att jag uppskattar att hon var ärlig mot mig och oxå förklarat vf jag nt trodde på henne. eller litade på henne helt rättarsagt. hon är nt en ängel i detta sammanhanget som vissa verkar vilja få det till & de vet hon oxå om. dessutom vet jag att hon sagt det är roligt att hon haft sex med honom för att kunna såra mig. sen om det va snack för att verka cool eller sanning det vet jag inte.

att dra in danne i detta är bara onödigt. jag gjorde slut med honom för att han behndlade inte mig bra alls. vill ni veta vf eller höra om det verkligen är så så ber jag er att gå in på hans blogg & kommentera där ist. jag lovar att jag ska länka om det är efterfrågat :)

jag antar att vissa tkr det är konstigt & elakt mot danijel att jag började träffa pierre igen så snabbt. snabbt & snabbt. det är trots allt mitt ex som det tog slut med väldigt hastigt. jag & han är väldigt lika & vi öppnar oss inte så lätt, dessutom prioterade han sina vänner då. nu blev det helt annorlunda. vi va öppna, ärliga & hans vänner va inte hans liv. (när vi va tsm fick jag ÄRAN att ha honom på natten & dom honom på dagen) komiskt, ni kan lista ut sj vad de förhållandet handlade om.
självklart var inte min mening alls när jag bad om ursäkt att vi skulle börja träffas igen! kanske borde tillägga att jag trodde vi var öppna, men det fick jag ju reda på igår nt riktigt va sant!

& slutligen. dom som tkr detta är fullt förståligt av pierre vet jag nt vad dom tänker med. att ljuga en gång e en sak, att kn*lla ngn e en sak. MEN att dra in alla människor i min närhet & dessutom veta att när jag får reda på sanningen kmr jag bli väldigt sårad & ändå kunna träffa mig varje dag för att han ville ha lite tid med mig igen, är bara inte normalt.
han satt alltså fleraflera timmar & lyssnade på när jag berättade en massa saker för honom, mkt om vad folk gjort & hur sviken jag blivit förut UTAN att berätta.
på ngt sätt får han detta & handla om honom dessutom, jag vet han tänker mkt på sig själv men jag tog upp detta med honom igår (innan jag fick veta allt) att han måste börja förstå att allt inte handlar om honom & vad som blir "jobbigt" & fel för honom.
han e fruktansvärt egoistisk & de nt pga detta va ett MISSTAG utan att han nu kan sitta & säga till mig att han mådde ju så dåligt under denna tiden han träffa mig men nu mår han bättre för han erkänt & att han e STOLT över att han har gjort RÄTT. mena på att jag borde ha sympati. han får saken att handla om honom inte om andra.
men trust me honey, jag hade hellre inte vetat. nu fick du mig att känna mig smutsig ist.

ngt mer ni undrar över lr vill klaga över? let me know om ni vill ha danijel blogg.
nu ska jag sova godnatt!

förföljd av skit

som alla vet var jag tsm med pierre i våras/somras. gjorde dock slut med honom för att jag ville försöka med mitt ex igen.
& som alla vet var jag bästa vän med binnie förut. hon backstaba mig miljoner ggr så jag sa upp vänskapen helt tillslut.
& som alla vet hängde jag ut binnie på min blogg med att hon gick & ljög om att hon haft sex med pierre vilket jag måste rätta till nu, för det är nämligen fel skrivet av mig.
nu till hela historian.
för några veckor sen började jag smsa lite grann med pierre igen, det började med att jag ville be om ursäkt för att jag kände jag betett mig fel mot honom när jag gjorde slut. detär inte alls likt mig & göra som jag gjorde men jag ville verkligen det skulle fungera med danijel & då kunde nt pierre va i bilden alls. det gjorde mig mer & mer frustrerad & arg när han inte slutade skriva även om jag bett om de, & de va inga trevliga & snälla sms precis.
under flera månader fortsatte han skriva men ändrade attityd & fick det att verka som han verkligen ville ha tbx mig. dock va ja oberörd, jag var trots allt tsm med ngn annan.
när det tog slut med danijel började vi smsa så smått. på ryktes väg hade jag fått höra att binnie & pierre haft sex. av nyfikenhet frågade jag nästan direkt om det var sant eller ej. han svarade "nej det är inte sant men vi har kyssts". okej tänkte jag. ingen big deal. lite senare fick jag höra av en tjejpolare att binnie sagt till henne & flera andra att det är sant. jag fick ryck på pierre eftersom jag trodde han hade ljugit för mig. (lögnen är värre än händelsen) jag pratade dock med honom & tillslut fick han mig övertygat på ngt jävla vänster att hon ljuger. inte konstigt eftersom hon ljugit många ggr för mig & självklart tog han vara på det. dumt nog hängde jag ut henne i bloggen när jag tydligen nt visste sanningen.
pierre påstod oxå då att han konfronterat binnie & att hon sagt att hon aldrig sagt ngt sånt till ngn. jag fortsatte prata med pierre & några dagar efter kom han hem till mig när jag var sjuk. som vänner såklart. vi pratade jätte mkt & jag kände verkligen att jag kunde öppna mig för honom, vilket jag inte kan göra med någon alls nästan. vårt förhållande förut var inte alls ärligt, vi pratade väldigt lite. df kändes detta jätte bra & han hjälpte verkligen mig genom allting med danijel. tredje gången vi träffades blev det dock mer än så. vi ville ta de lugnt & hålla det hemligt, så vi träffades inomhus & berättade det inte för ngn. såklart kom det ut ändå & fler & fler fick veta.
igår när jag var & kollade film hos honom fick jag dock två sms av binnie. i de första sto det "jag har velat säga det här sen början men pierre har inte velat och jag var snäll som inte sagt något men det har tatt somfan på mig att hålla det inne men det är sant vi har haft sex mer än en gång.. nu vet du iaf." & sen "vill du träffas & prata om det i verkligheten"
jag rusade ut från pierre för jag kände direkt att det var sant & visste nt vad jag skulleg öra just då. påävgen hem smsade jag & skrev "det är sant eller hur" först lekte han dum & sa han igen att det är sant.
lite senare fick jag höra från en kompis att tom hans vänner går & säger att det är sant men smart som han e lyckades han dra sig ur det oxå. tillslut skrev jag "e de sant så erkän nu så kan jag droppa de & vi titta framåt ist, men får jag höra senare att det är sant kmr du aldrig se mig igen". ännu en gång skrev han att det inte är sant. vem gör så när det är sant? han skrev jätte mkt som tex att jag får reda allt ändå tillslut (vilket jag sagt till honom om allmäna saker förut) så det var ingen poäng att ljuga nu liksom. idag ringde jag & sa att jag skiter i de nu & vill inte ngt sånt här ska förstöra för mig. jag har verkligen trivts jätte bra med honom & velat umgås med honom mkt. sant eller inte sant tänkte jag så vil jag bara dramat skulle sluta. nu på kvällen frågade jag dock om jag kunde sova hos honom efter ett jätte bråk med mamma. är jätte trött på henne & vill inte alls bo där mer (det var där jag va i fem dagar ungefär, när jag inte bloggade) så jag stack dit, tog med mig kläder till imon & vi pratade lite grann om detta IGEN & fortf kom inget erkännde.
efter en timme ungefär började han va på mig somfan, ja ni fattar. & jag sa ja nt ens kan tänka mig göra ngt efter detta som hänt nu. vi började ännu en gång prata om samma sak IGEn & jag förklarade IGEN att det är lögnen som e värst isf inte händelsen. att jag får bilder i huvet på dom två e en sak men att ngn OM & OM & OM igen kan ljgua rakt upp i ansiktet på mig som dessutom påstår ÄLSKAR mig är oförlåtligt. 
& DÅ , kom erkännandet. en massa dåliga ursäkter kom & jag låg bara som en stel pinne & stirra i kudden. 
"jag ville ta de irl med dig, har inte haft ngt läge att berätta, jag vet jag vatt självisk, prata med mig, jag kan sova inne i sängen om du vill så du kan sova här, jag förstår om du vill hem" ni förstår poängen huh? ni vet sånt killar säger... jag tog på mig & tog mina saker & han förskte stoppa mig. tog dessutom en cigg (jag som nt rökt på en månad) de sistajag hörde va, okej du slipper mig, ska nt störa igen typ.
& de jävla erkännandet gjorde han när han visste jag egentligen nt hade ngnstans att ta vägen.

alltså. en kille jag var tsm med som jag tyckte om, ljög för mig, rakt upp i facet ett hundra tal gånger. 
hur i helvete kan man göra så? även om jag nt litade på honom helt så kunde jag droppa de när jag va ovetande. han fick sin sista chans att erkänna igår & fortsätta träffa mig men tog nt ens det. WHAT!? jag sa tom till honmom igår "om du e ute efter att såra mig, payback mot danne, eller mig, eller att kn*lla mig igen så har du fått de nu. & han lekte & försökte va gullig. 
jag ahr aldrig i hela mitt liv varit såhär förnedrad & knäckt över en lögn som jag är nu. han umgicks med mig varje dag, jag BODDE hos honom & han hittade inget LÄGE att berätta. nej, han tyckte JAG skulle fråga IRL. för då sa han att han erkänt. 
jag kan hålla på i år med allt han sagt & gjort senaste dagarna & veckorna men detta får räcka. 

du fick din payback gubben. dock dumpade jag INTE danijel för dig, så det nöjet har du inte fått. men resten, grattis.  

happyface

nu jävlar e jag brun!

I guess we get a little bit crazyA thousand flowers
The power of saying sorry
So you don't have to call
To find out you know you got me

Even when you hurt me the way you have
Even though you know I can treat you bad
But we're drawn once again like a moth to a flame
Yeah, it's like that


jag har nt bloggat för...

tjabbatjenahallå!
världens sämsta bloggare här jao! nej men jag har vatt busy med att sköta lite drama som hänt. som vanligt. så df har jag nt bloggat efter jag slutat skolan.
hade som sagt hantverk. skulle tupera & göra en lösknut i sidan & fixa till det lite snyggt idag. jävligt enkelt & snyggt somfan! att man aldrig tänkt på de själv förut :)
nu ska jag strax dra & sola en halvtimme & bli jätte brun hihi.
är jag fortf vit när jag är klar skjute jag mig själv asså.
aja.. puss!Man kan inte få allt i livet men man kan k...

Man kan inte få allt i livet men man kan kämpa för att komma nära. Vart går gränsen till att kämpa för mycket? Iallafall innan man knäcker någon annan totalt..


godmorgon!

tog en liten sovmorgon idag fast jag börja halv nio. busigt va? nej men jag somnade typ fem imorse eller ngt & df var det omöjligt att gå upp halv sju! inte mitt fel idiote förföljer mi i livet så jag inte kan sova, buhu.
nu ska jag iaf strax dra till bussen & sen har vi bara hantverk hela eftermiddan!
slänger iaf ut världens sämsta makeup bild nu.
min systemkamera va på hela natten tydligen & nu har den inga batteri. klant!

man ser bara att det är lite oranget. men körde brun/orange & ljusljus orange.

lång dag

hej bloggen!
nu är jag ÄTLIGEN hemma efter en jätte lång dag i skolan. faktist haft idrott idag oxå, imponerande va?
ska dricka lite kaffe nu hade jag tänkt & sen dra ut i kylan.
ska de inte bli varmt snart? jag orkar inte vara en isbit 24/7 längre.. :(
iaf så kör vi dagens outfit nu ;)

kofta ginatricot, tröja HM. halsbandet harjag fått av min morbror!

jätte bråttom!

vaknade en halvtimme seanre än vad jag skulle. (tur bhälla smsade) kl kände tydligen inte för att ringa idag!
sitter här med mitt kaffe nu & önskar jag hade en matersättning (smoothie) tänkte visa er vilken som var god & jävligt mättande.
& nej självklart dricker jag inte sånt för att gå ner i vikt utan för att jag aldrig äter frukost & då är detta tusen ggr bättre för mig!
nu måste jag packa ner idrottskläder. puss!


RSS 2.0
bloglovin