Rolig träning!

Godmorgon bloggen. jag vet att de funnits ett stort intresse förut när de gäller träning så df kmr jag slänga in några inlägg i veckan om min träning & vad ja gör för att känna mig i bättre form.
de största problemet är sjlvklart intresset, det är fruktansvärt tråkigt att hålla på att gymma hela 3-4 ggr i veckan + stå på ett rullband timme efter timme.
så df så måste ni lära er att kombinera olika träningformer. gymma 2 ggr per vecka, kör igenom hela kroppen både passen, kör passet snabbt stå inte i slöa er för då förbränner samtidigt.
försök gå så mkt som möjligt, jag hatar verlligen att gå själv men så fort ni är med ngn kompis & ska ngnstans & ni automatiskt vill ta bussen, tänk att ni ska gå ist. röra sig e viktigt & man blir mkt piggare av de! & de sista, gå på olika pass! eftersom jag gymmar på korpen så har de pass man kan gå på som kickboxning, spinning & bodypump tex & jag vet att de nt e jätte vanligt på gym men ni kan köpa er tillgång till bara passen på ett gym & sen gymma ngnannanstans.
det sista har verkligen fått mig att minst ha ett träningpass er vecka även om jag inte vill träna annat den veckan. & de e otroligt viktigt!

glöm inte äta ordentligt allihopa. så ni orkar med hård träning!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
bloglovin