Två frisyrer

tänkte bara slänga in två enkla frisyrer jag haft nu senaste dagarna.
båda två funkar perfekt på hår som inte är nytvättat. många tvättaar håret alldeles för mkt för man vill håret ska kännas rent & fräscht alltid. & det är inte så konstigt om man vill ha de nersläppt men gör man ngt med de spelar de nt så stor roll längre! :)

första frisyren. vanlig utbakad fläta. för att lära sig de på sig själv är de bar & träna träna & träna. (självklart är de lättare om ni lär er på ngn annan först) & man får mjölksyra i armarna första 15 ggrna men ni vänjer er, dont give up ;)andra frisyren. lockat hela håret (dock inte enda uppifrån utan halvvägs ungefär). gjort en stram hästsvans,, tänk på att få med alla småhår oxå. efter de tog jag en liten hårslinga från underhåret & snurra runt totten & fäste med klämma. tillslut har jag bara tatt vax i lockarna för de ska hålla ordentligt & vax "på huvet" för småhåren ska sitta fast & man slipper klämmor där.
done! :)

Nu är tyärr bilderna tagna efter ett par timmar i ett blåsigt malmö vilket förstörde de frisyren en hel del hehe.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
bloglovin