vakna upp förhelvete

det finns mkt som borde sägas. sanning som borde komma fram. för alla har hållt käften, lossats som ingenting & förlåtit. gång på gång.
vad hände egentligen?
vi tjaffsade när vi var små. oskyldiga tjaffs som övergick till svek & lögner?
det är hemskt att jag ni sitter här & undrar om ngn av er ens var äkta. borde det vara så? var ngt som vi sagt sant?
allt är inte förevigt, men det gör inte det rätt till att vara respektlös. är jag allvarligt talat den enda av oss som nu kan sitta & säga hur jävla fittiga vi varit?
ni alla vet om att jag gjort allt för er. alltid tagit er sida & alltid funnits där. även när jag mådde dåligt.
jag uppskattade alltid att ni var där för mig när jag mådde jätte dåligt. spec lina & fredrika. ni stod ut med att träffa mig arg & lessen varje jävla dag. & det kmr jag alltid vara tacksam över.
VARFÖR LJUGER NI? VARFÖR? FORTFARANDE? va fan tjänar ni på det?
den enda jag ens träffar nu e fredrika en gång i månaden. EN GÅNG I MÅNADEN & vi har gått i andra skolor en halv termin bara?
kan verkligen fd bästa vänner strula med en kille som ngn annan haft på g med? kan dom säga att "detta tar inte hårt på mig alls" när man är ovänner & DEN gjorde fel. kan ni som är "bästavänner" fortf verkligen nt se hur jävla hemska ni e tsm & gå & säga till ngn annan att man nt pallar den egentligen. kan ni på fullaste allvar nt fatta att ni fukking ljög & fortsätter ljuga?
ni sitter & säger vi glidit ifrån varandra. att detta nt borde hänt & att det är synd.
är det synd? verkligen? på ngt jävla sätt har det varit jag som fått ta skiten. när JAG är den som varit där. FÖR ALLA, ALLTID. nt när jag känt för det eller när det passar. utan när jag var som ett lik priotera jag ER.
jag stack från min pojkvän när de va vår månads dag för att träffa en av er för ni mådde lite dåligt. TROTS du visste jag skulle få så mkt skit så de nt sant. & jag fick knappt ett tack? det är ett jävla exempel av en miljon.
jag är verkligen nt oskyldig. men tänk efter innan ni sitter & skriver det är SYND. för ni LJÖG. ni var falska & äckliga personer som jag inte känner.
jag har sån jävla lust & sitta & skriva vad var & en sagt & gjort så ni vaknar upp. men vill inte hänga ut er på det sättet.
tänkvafan ni gör. tänk efter innan ni snakkar skit om ngn till den andra. tänk efter hur folket runt omkring påverkar er.
det är inte synd det blev såhär. det är patetiskt. rent ut sagt ÄCKLIGT. ingen annan har gjort så de blev såhär förutom vi.
men jag valde alltid er. alltid.
det tog mig tre år sen valde jag bort er. & jag kan fan inte fatta de.

Kommentarer
Postat av: angelica

jag vet att du verkligen vara nära dem, när det var ni. men bara till att gå vidare & jag är stolt över dig! jag är verkligen det. & enligt mig är du en äkta vänn och jag oroar mig ALDRIG över att du kommer svika mig eller ngt.ps. längtar till fredag babbe! <3

2010-11-19 @ 12:52:45
URL: http://angelicahaglund.blogg.se/
Postat av: Anonym

amanda, amanda, amanda. Man kan inte hela tiden blicka bak på det dåliga, utan mer se det underbara, vi alla gjorde misstag& ingen lura någon, sen om de var du som sa upp vänskapen eller vi, får du ju själv avgöra.. äckliga personer som du inte känner?, är du helt ute och cyklar, amanda?. du känner oss, du känner oss väl, och inget du kan rymma ifrån, sen att du gav upp allt är ditt problem. du är inte du mer, du är någon annan som gömmer sig och vägrar se på de bra saker, och bara ser på de gamla. blicka bak med ett leende istället, för det gör vi andra.

2010-11-19 @ 17:10:06
Postat av: Anonym

FUCK YOU!

2010-11-20 @ 12:04:58
Postat av: lina u know.

mycket sant, men ockå mycket överdrivet.

visst vi alla har fittat sig, vi alla har snackat hit och dit. men när du skriver så som du gör är det som om du vore felfri och alltid va en perfekt vän, du har inte ALLTID funnits där, du har inte gjort ALLT. fanns stunder där du också gorde fel amanda, precis som vi. men ah, alla tycker olika. orkar inte bråka eller tjafsa om nånting, jag acceptarar dina åsikter om detta.

2010-11-20 @ 20:13:21
URL: http://intejagmed.blogg.se/
Postat av: svar.

jag har skrivit i hela texten att vi gjort detta. inte ni. men om nu väljer att ta illa upp så kan jag inte göra ngt. för jag är trots allt den enda som sagt sanningen rakt ut nu, från min sida.

ingen är perfekt. nt jag & nt ni. men man kan nt säga det bara är synd & säga vi glidit från varandra. för de sååå mkt mer bakom. & det kan ingen förneka.

2010-11-24 @ 17:02:23
Postat av: svar.

btw. jag mena absolut inte att ni är äckliga personer. utan vad alla gjort mot varandra e äckligt fittigt & falskt. nt heller att jag inte kände er utan allt jävla fittigt skit var inte personer jag kände eller känner..

såg nu man kunde ta de fel.

2010-11-24 @ 17:06:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
bloglovin