amanda svarar

eftersom jag nt gjort amanda svarar på en eeevighet. kan ja lika bra svara på denna kommentaren här.

;Förstår inte vad som är så negativt med det senaste han skrev igår? tkr det var rätt sött att han försvarade dig. Alla dom hatar inte dig, bara ditt sätt att bete dig som du har gjort mot honom hittills, kan säga att lika många hatar hans sätt att bete sig mot dig så det är inte du som ligger i underläge. Och till anonym som kommenterade där uppe, hur kan en anonym fegis förolämpa en person? Stå för vem du är först, sen kan du komma och snacka.

Till nåt helt annat, vad använder du för mascara och hur har du lärt dig att sminka dig så fint?


jag tycker inte det är okej att han skrev som han skrev i de första inlägget han gjorde. hur mkt fel ja än gjort tkr ja nt man hänger ut ngn så. jag vet att han bryr sig om mig & jag vet att han älskar mig men att skriva så i en blogg & nt skriva de till MIG anser jag är fel. de såra mig.
de andra han skrivit senare nu har jag nt tatt illa upp av förutom att han vet jag nt vill folk ska lägga sig i . vilket folk gör. tex en som påstår jag är respektlös som skrev som jag gjorde imorse. utan att veta allting. sånt hatar jag. jag tar alltid åt mig saker alldeles för mkt.

& jag använder lancomes hypnose drama, en från clinique eller en från dior oftast. no idea va dom två heter.
slänger ut två bilder på dom. aldrig haft ngn bättre än mascara än dom!
& tack så mkt förresten. jag går stylist så de df. =)dior mascaran är slut. =(Kommentarer
Postat av: Emelie Wallander

okej, men har du inte tänkt på att du gjort precis samma sak förut? därför jag inte förstår varför du reagerar som du gör när han bara gör samma sak som du gjorde mot honom.okej, tack så mycket ska testa dom om jag hittar :) jaha okej, mitt största misstag jagar mig dag ut och dag in, haha ville också gå stylist men blev något helt annat :(

2010-12-09 @ 17:49:23
Postat av: amanda

sv; ja förstår nt va du menar nu?dom finns stort sätt överallt så de nt alls svårt & hitta. att byta till stylist från frisör e nog de bästa ja gjort. finns ingen bättre linje. vf byter du nt?

2010-12-09 @ 18:01:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
bloglovin